Benviguts al Blog de l'Arnau Rey

Benvinguts al blog personal de l'Arnau.
Arnau Rey
Maresme
Catalunya

diumenge, 17 de febrer del 2013

Islàndia condemna banquers, Espanya els premía

Arran de la noticia publicada al diari ARA el dia 29 de desembre, en que s'explicava que Islàndia ha condemnat dos ex-banquers a nou mesos de presó cadascun, m'ha vingut al cap de escriure una nova publicació. El títol ja ho diu tot. "Islàndia condemna banquers, Espanya els premia". Espanya els premia, sense la presó, per ex: els ex-directius de Bànkia, encara estan al carrer.

   En el cas d'Islàndia, no van ser pas els polítics els que van posar el crit al cel (potser no els interessava), sinó que va ser el poble referendat qui va decidir el futur d'aquells banquers. A Espanya, s'hauria de fer això, que el poble decidís els futur dels banquers fraudolents.

  En el cas d'Espanya, hi ha un govern que dóna i amplia concessions de les autopistes a una empresa (Abertis), que està controlada majoritàriament per una caixa (la nostra, i estimada "La Caixa"). Autopistes públiques, i peatges privats. Mentres a Catalunya només hi ha peatges, a la resta de l'Estat Espanyol tot són autovies, peró sobretot els Catalans sóm insolidaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada