Benviguts al Blog de l'Arnau Rey

Benvinguts al blog personal de l'Arnau.
Arnau Rey
Maresme
Catalunya

dijous, 12 de gener del 2012

Caravana Per L'Estat Propi

El dia 15 de Gener a la Comarca del Maresme, hi ha una Caravana per l'Estat Propi, aquesta Caravana, la fa L'Assamblea Comarcal Catalana, perquè la gent sàpiga que el 25 de Març hi ha la Constitució de l'Assamblea Nacional Catalana.a Barcelona, i perquè es vegi que sóm molts Catalans que n'estem, farts d'Espanya, i que volem ser independents. La concentració començarà a les 9h a dos punts de la Comarca del Maresme  Mongat i Tordera. La sortida de la Caravana serà simultània i començarà a les 10h i anirà fins a Canet. Ja han assegurat la seva presencia una desena de tractors a Tordera.Aquí us posa l'horari aproximat de la Caravana.
9h: Concentracions: Mongat (Estació Mongat Nord) Vilassar de Mar (Mercat de les Flors) Mataró (Rotonda de l'Arquera) i Tordera (rotonda sud).
10h: Sortides Simultànies 
12h: Lectura del Manifest   a càrrecde Pep Riera membre del Consell Permanent, intervencions d'alcaldes/ses i Xavi Ponsdomènech membre del Secretariat.
Servei de begudes (xecna.cat) 
PORTEU LES VOSTRES SENYERES I ESTELADES
Us posarè un exemple de l'espoli que rebem els catalans per part de l'Estat Espanyol
L'Estat Espanyol ens espolia 41.666€/ minut? Aixó costa de mitjana per una familia de 4 mebres  12.000€/any, amb els quals podria pagar la quota d'una Hipoteca de 200.00€? Sabeu que aquest espoli obliga a retallar prestacions com Sanitat, Educació i Benestar Social?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada