Benviguts al Blog de l'Arnau Rey

Benvinguts al blog personal de l'Arnau.
Arnau Rey
Maresme
Catalunya

dimarts, 13 de març del 2012

A CiU no li agrada que al Parlament es digui que Espanya ens roba.

Fa dies vaig llegir una noticia al diari, deia que la Sra de Gispert (presidenta del Parlament de Catalunya), havia cridat "l'alto" a Uriel Bertran diputat de SCxI per fer servir les paraules " Espanya ens roba" i "Espoli Fiscal" a parti d'una queixa del diputat de C's Jordi Cañas. Es veu que al Parlament de Catalunya no es pot dir que Espanya en roba,  i en canvi Espanya ens pot injuriar, no?? Molt be senyora De Gispert. El diputat de SCxI Uriel Bertran , ha demanat ala mesa del Parlament que faci una llista amb les expresions que consideri injurioses. Una possibilitat que De Gispert ha negat després de cridar l'atenció al diputat independentista. Vosté vagi donant corda als espanyols...




Núria de Gispert, ha anunciat que no permetrà que s'utilitzin expressions "injurioses" contra l'Estat durant el desenvolupament dels plens. De Gispert ha respost una demanda del diputat de Ciutadans Jordi Cañas, que ha denunciat la utilització del verb "robar" o de l'expressió "espoli fiscal" quan alguns diputats es refereixen a la relació amb l'Estat. De Gispert ha advertit que es tracta d'una qüestió aprovada a la junta de portaveus i ha instat els diputats a abstenir-se d'utilitzar frases d'aquest estil. El diputat de SI Uriel Bertran, que durant la seva intervenció havia denunciat "l'espoli fiscal" que fa Espanya, ha assegurat que "només ha descrit la realitat".
Doncs fem-ne ressó, que aixó al nostre Parlament no es pot permetre.El govern va tirar enrere la seva negativa, i ara ja es podrà dir ESPAÑA ENS ROBA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada